Gereserveerd voor professionele zorgverleners

Samplingsprogramma (zelfstandig vroedvrouw / kraamzorg)

Samplingsprogramma op deze site zijn alleen geldig voor zendingen naar Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. Ga voor elk verzoek buiten deze landen naar de overeenkomstige Lansinoh-site.

Na inschrijving ontvang je jaarlijks:

Samples van HPA lanolinecrème, voedingsbalsem, Blue Lock-borstkompressen en bewaarzakjes voor moedermelk

Andere Lansinoh-producten die voor u nuttig kunnen zijn tijdens demonstraties voor aanstaande moeders of moeders die borstvoeding geven

Informatiebrochures over borstvoeding, geschreven door onze IBCLC lactatiekundige

SAMPLINGSPROGRAMMA

Inschrijvingsformulier voor het samplingsprogramma bij Lansinoh.

Bent u een gezondheidsprofessional, schrijf u dan in voor het samplingsprogramma bij Lansinoh! Hiermee ondersteunt u alle mama’s die borstvoeding wensen te geven met onze HPA®-Lanolinecrème.

Ook zult u demonstratie producten ontvangen, brochures en andere communicatiematerialen die het voor mama’s mogelijk maakt om hun borstvoedingstraject uit te stippelen.  

Dit programma is voorbestemd voor gezondheidsprofessionals. Alle aanvragen zijn alleen geldig voor zending binnen Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland.

Contacteer ons via mail

Kunt u het formulier niet invullen?

Indien u problemen ondervindt met het formulier, stuur dan een mail naarpro@lansinoh.fren vermeld daarin uw functie (voor welk samplingsprogramma u zich wenst in te schrijven: lactatiekundige, kraamzorg, etc), en alle gevraagde gegevens van het formulier.