BIOLOGISCHE balsem en HPA Lanoline: wat is het verschil?

BIOLOGISCHE balsem en HPA Lanoline: wat is het verschil?

Je borstvoeding voorbereiden en gemakkelijker maken dankzij onze nieuwe BIOLOGISCHE borstvoedingsbalsem en onze Lanoline HPA!

De balsem om je borsten mee te masseren tijdens de zwangerschap

Als toekomstige moeder kun je je alvast vertrouwd maken met je borsten en ze hydrateren door ze te masseren.

Onze nieuwe BIOLOGISCHE balsem is 100 procent natuurlijk en uitermate geschikt voor een borstmassage!

Ingrediënten: 

  • Zonnebloemolie (hydrateert de huid en voorziet de huid van Vitamine E), 
  • Olijfolie (Hydraterend en anti-ontsteking), 
  • Kokosolie (Hydrateert de huid en geeft een verfrissend gevoel), 
  • Arganolie ( Hydraterend en voorziet in vitamine E), 
  • Sheaboter (Helpt de kapotte huid te herstellen), 
  • Goudsbloemolie (Verzacht de huid dankzij zijn beschermende bestanddelen (antioxydanten)
  • en Bijenwas (Anti-allergische bestanddelen en anti-ontsteking)

De kleine bultjes in de tepelhof, ook wel ‘klieren van Montgomery’ genoemd, scheiden een olieachtige substantie af waardoor de huid soepel blijft. Deze substantie heeft een beschermende en tevens ontsmettende werking.

Zeep en douchegels kunnen deze natuurlijke substantie eraf halen, wat voor droogheid en irritaties kan zorgen. De biologische balsem herstelt dit natuurlijke evenwicht door de huid te hydrateren.

Tevens perfect om striae te voorkomen! Kan zowel tijdens de zwangerschap gebruikt worden als gedurende de eerste dagen na de bevalling. Zonder geur of smaak. Hoeft niet verwijderd te worden vóór de voeding.

Lanoline om tepels mee te verzorgen tijdens de lactatieperiode

Lansinoh’s HPA® Lanoline is ontwikkeld voor moeders die borstvoeding geven om pijnlijke tepels te verzorgen en te beschermen. Gevoelige tepels komen vaak voor bij het geven van borstvoeding en zijn meestal het gevolg van een verkeerde aanleg van de baby aan de borst. Ze legt een beschermend laagje over de huid dat functioneert als een kompres en ervoor zorgt dat de huid geneest, zelfs in een vochtig gebied, maar zonder korsten. Een ander voordeel is dat het onmiddellijk voor verlichting van de pijn zorgt.

Aanbevolen door gezondheidsprofessionnals over de hele wereld!

NIEUW: Productie in Nieuw-Zeeland

De Lanoline van Lansinoh is 100% Lanoline. Niks anders: Zonder additieven, conserveringsmiddelen of chemicaliën en zelfs geen toegevoegd water. Hypoallergenisch, natuurlijk en hoeft niet verwijderd te worden bij het aanleggen van baby aan de borst. Zonder smaak, kleur of geur.

Lansinoh’s Lanoline heeft het “British Allergy Foundation of Approval” gekregen. Onze Lanoline is tevens voorzien van het keurmerk “halal” en is uitermate geschikt te gebruiken bij andere huidproblemen: jeuk, korsten, kleine sneetjes, luieruitslag bij baby, droge lippen….. 

Tepelkloofjes zijn één van de voornaamste redenen waarom moeders stoppen met borstvoeding geven. Het is belangrijk dat de oorzaak van het probleem aangepakt wordt (bijvoorbeeld een verkeerde aanleg van baby aan de borst) en in de tussentijd kan Lansinoh’s HPA® Lanoline de pijn verlichten. Het is klinisch bewezen dat de Lansinoh HPA® Lanoline gevoelige tepels helpt verzachten, beschermen en optimaal te genezen.

Aarzel dus niet om je goed voor te bereiden op de lactatieperiode. De WHO (World Health Organization) raadt minimaal 2 jaar borstvoeding aan (6 maanden exclusief en daarna gecombineerd met vaste voeding). Wat zou het geweldig zijn als veel moeders dit konden halen, nietwaar!?

Merci pour votre inscription