Lansinohs adviesartikelen

Bent u op zoek naar een adviesartikel?

Gebruik onze zoekbalk om het artikel te vinden dat aan uw behoeften voldoet.

U kunt onze artikelen ook ontdekken via de adviescursus die we u ter beschikking stellen op basis van uw vragen: Uzelf informeren, voorbereiden, starten en doorgaan met borstvoeding.


Alles wat je moet weten over borstvoeding:

U bent zwanger en u wilt antwoorden krijgen op de belangrijkste vragen over borstvoeding om u te begeleiden bij de beslissing: wel of geen borstvoeding geven? Wij geven u advies over verschillende onderwerpen om u te helpen in uw denken. Hier zijn enkele onderwerpen uit de Lansinoh adviesartikelen die u informatie kunnen geven over borstvoeding:


Bereid je voor op borstvoeding:

Je hebt besloten om borstvoeding te geven en je wilt je voorbereiden zodat je borstvoedingsreis zo soepel mogelijk verloopt. Wij geven u advies over hoe u zich kunt voorbereiden, maar ook over de moeilijkheden die zich kunnen voordoen, zodat u de oplossingen krijgt om deze te voorkomen en aan te pakken.

NIEUWE ! Bereid je bevalling ook voor met ons nieuwe assortiment "Voorbereiding op de geboorte en na de bevalling" en onze adviesartikelen:Ga door met borstvoeding:

Na het moederschap kom je thuis en begint een heel nieuw avontuur voor jou en je baby. Dit is het moment om je borstvoedingsritme op te bouwen, je routine voor te bereiden en je dagelijks leven in te richten.
Wij geven u advies over hoe u thuis, buiten, op het werk enzovoort borstvoeding kunt geven.